Erhvervsleasing – fordele og ulemper

Skal du lease eller købe firmabil?

Erhvervsleasing er blevet populært og ikke uden grund. Firmabiler kører ofte mange kilometer, og det stiller krav til kørekomforten.

Når du leaser en firmabil, kan du:

Erhvervsleasing er fleksibelt

Friheden i leasing af firmabil

erhvervsleasing

Når du erhvervsleaser hos CSK Leasing, kan du enten vælge en lagerbil eller finde præcis den bil, du ønsker dig, i en af de tyske brugtbilbaser. Du er ikke begrænset af bestemte modeller, mærker eller farver, men kan udelukkende fokusere på at opfylde firmaets behov inden for det rette budget.

Kontrakten løber over det antal måneder, du har behov for, hvorefter du kan forlænge aftalen eller skille dig af med leasingbilen. Det betyder, du ikke forpligter dig længere end aftalens løbetid. På den måde kan du altid skifte bil efter virksomhedens behov og teknologiens udvikling, og virksomheden slipper for at hænge på en bil, der ikke længere er den bedste løsning. 

Når aftalen er kort opnår medarbejderen eller ejerlederen et bedre beskatningsgrundlag år efter år, når aftalen fornyes og bilen på ny værdifastsættes.

Erhvervsleasing er en gunstig mulighed

Behold likviditeten i firmaet med leasing

Erhvervsleaser du frem for at købe firmabilen, undgår du at fastlåse kapital i køretøjet. Du får fuld brugsret over en god bil, men kan bruge likviditeten til drift eller andre investeringer i firmaet.

En ulempe ved at lease firmabil er, at den købte firmabil før eller siden ville blive afskrevet. Men imens falder bilens værdi, og virksomhedens behov kan ændre sig i perioden, så du alligevel skiller dig af med den, før fortjenesten indtræffer.

Derfor er erhvervsleasing en gunstig mulighed for mange virksomheder.

erhvervsleasing

Kom i gang med erhvervsleasing

Interesseret i erhvervsleasing? Lad os hjælpe dig godt i gang. Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger
– så ringer vi dig op.

Ring til os, og få rådgivning,
hvis du vil lease en brugt bil