Finansiel leasing, flexleasing eller korttidsleasing?

Kender du fordelene ved finansiel leasing, flexleasing og korttidsleasing? Få overblikket over de forskellige leasingformer her.

finansiel-leasing

Finansiel leasing

– simpelt & sikkert

Med finansiel leasing får du så simpel en leasingaftale som muligt. Du får groft sagt bilen finansieret hos leasingselskabet, mens du har brugsretten til den. Du behøver ikke vide, hvor mange kilometer du kører på forhånd, og du står selv for service og vedligehold af bilen.

Hos CSK Leasing leaser du bilen det antal måneder, der passer til dit behov. Når leasingperioden udløber, skal du enten forny aftalen, finde en køber eller selv overtage bilen til den fastsatte restværdi. Vi gør os umage med at sætte en realistisk restværdi på bilen fra start, så du ikke ender med en ærgerlig efterregning

Flexleasing

– mere bil for pengene

Flexleasing er finansiel leasing, hvor der kun betales periodeafgift i de perioder, du leaser bilen. Det giver dig en markant mindre kapitalbinding og mulighed for at køre i en dyr bil for relativt få midler.

finansiel-leasing
finansiel-leasing

Korttidsleasing

– cabriolet i solskin, SUV i snevejr

Drømmer du om at køre cabriolet om sommeren – uden at miste sikkerheden og komforten i en robust bil i vinterhalvåret? Så er korttidsleasing et oplagt valg.

Med korttidsleasing – eller sæsonleasing – leaser du bilen typisk 4-6 måneder ad gangen. Det betyder, du kan skifte bil efter årstiden, f.eks. en sportsvogn i sommerhalvåret og en firehjulstrækker i vintermånederne.

Finansiel leasing, flexleasing eller korttidsleasing?

Hold øje, når du sammenligner leasingtilbud

Når du går efter en billig leasingaftale, så vær opmærksom på, om prisen også holder i længden. Det kan godt være, den månedlige ydelse er lav, men hvis bilens restværdi er vurderet urealistisk højt, kan du se frem til en kedelig efterregning.

Hos CSK Leasing er vi både grundige og realistiske, når vi vurderer bilens restværdi. Vi kender markedet og hjælper dig med at få den rigtige aftale fra starten, så du ikke står med et problem, når bilen skal indfries.

Sammenligner du tilbud, er det derfor vigtigt at se på, hvad restværdien er sat til, og hvor meget du afskriver på bilen i leasingperioden.

 

Den fastsatte restværdi har betydning for prisen på din aftale:

Bilens pris excl. moms og afgift kr. 150.000,- kr. 150.000,-
Forholdsmæssig registreringsafgift kr. 15.000,- kr. 15.000,-
Samlet anskaffelsessum kr. 165.000,- kr. 165.000,-
Førstegangsydelse kr. 30.000,- kr. 30.000,-
Restværdi efter 12 måneder kr. 120.000,- kr. 135.000,-
Månedlig leasingydelse kr. 2.150,- kr. 950,-

Løbetiden på aftalen er i dette eksempel 12 måneder. I det første eksempel afskrives 20% og i det andet kun 10%.

Alle priser er excl. moms.

For os handler det om at finde den løsning, der opfylder dine ønsker bedst muligt til den rigtige pris

– også på den lange bane.

leasing-af-bil-raadgivning
God rådgivning

Kontakt os her og få hjælp til, om finansiel leasing, flexleasing eller korttidsleasing er den bedste løsning for dig.