Leasing af brugt bil

Sådan kommer du i gang

Der er flere gode grunde til at vælge leasing af brugt bil frem for køb. Hos CSK Leasing er de tre største:

leasing-af-brugt-bil
Økonomi

Du slipper for at låse et stort pengebeløb i en bil eller optage et lån. I stedet beholder du pengene i din privatøkonomi, hvor de er tilgængelige til andre ting.

leasing-af-brugt-bil-fleksibilitet
Fleksibilitet

Du har mulighed for at skifte bil oftere. Leasingaftalen løber i det antal måneder, der passer dig. Ændrer dine behov eller ønsker sig, kan du snart skifte bilen ud med en anden.

leasing-af-brugt-bil-tyskland
Frihed

Du finder selv leasingbilen i en tysk onlinebase, f.eks. Mobile.de med over 1,7 mio. brugte biler. Du er altså ikke begrænset af bestemte lagerbiler, mærker eller farver. Der er helt sikkert en bil, der passer til dig

Leasing af brugt bil hos CSK Leasing er gennemskueligt

Processen med at leasE EN brugt bil

Find bilen

Kontakt os og få rådgivning til at vælge din leasingbil, eller find selv bilen i en af de tyske baser nederst på siden. Når du har fundet din bil, sender du os linket i en mail.

Vi køber & henter bilen

CSK Leasing køber og henter bilen i Tyskland. Vi tager os af det praktiske med toldpapirer, registreringsafgifter og transport til Danmark. Vi lægger ingen avance på f.eks. pris, fragt eller synsgebyr, når bilen hentes til Danmark – du betaler kun de faktiske udgifter ved processen.

Vi gennemgår bilen
& skriver kontrakt

Sammen drøfter vi bilens stand og gennemgår kontrakten. Så ved du, præcis hvad aftalen indebærer, og kan skrive under med ro i maven. Ingen ærgerlige overraskelser på bagkant.

Du får nøglen & bilen

Når din leasingbil er klar, henter du nøglen og bilen hos os i Hedensted, og aftalen begynder.

Når aftalen udløber
har du 2 muligheder

Når kontrakten udløber, har du to muligheder.

Du kan forny den – her justerer vi bilens restværdi, så du måske får en endnu billigere aftale med en ny førstegangsydelse, en måske billigere månedlig ydelse og et nyt afgiftsgrundlag.

Eller du kan skille dig af med bilen – her er det afgørende, at bilens restværdi er vurderet rigtigt fra start, da du som leasingtager selv står for at afsætte bilen, når aftalen udløber. Hvis der er forskel mellem bilens salgspris og restværdi, er det dig, der hænger på regningen.

Det er derfor vigtigt, at du vælger et leasingselskab, der sætter en realistisk restværdi på bilen, så du også har en god aftale på den lange bane.

Vi kender markedet og går altid efter en langsigtet glad kunde frem for en kunstigt lav leasingpris.

Sådan kommer du i gang med at lease en brugt bil

Kontakt os: Har du brug for rådgivning, inden du finder din leasingbil, så kontakt os endelig. Vi spørger ind til dine behov og guider dig til en bil, der passer til dine ønsker og dit budget.

Se aktuelle lagerbiler: Se de biler, vi allerede har til salg.
Så er du sikkert og hurtigt i gang med leasing af en brugt bil.

Find din drømmebil i Tyskland: Gå på udkig efter en brugt leasingbil i en af bilbaserne herunder. På Mobile.de er der f.eks. over 1,7 mio. brugte biler at vælge imellem – også en, der lever op til dine behov.

Ring til os, og få rådgivning,
hvis du vil lease en brugt bil